Ngerumpi

Sainem : weh ora penak yo nduwe
bojo tentara
Minul : lha nyapo,mestine kowe kan
malah dhemen nduwe bojo kuat
amargo didikan militer’e
Sainem : tapi mambengi sing tak
rasakne ora ngono lho…
Menik : mambengi ngrasakne piye…
Sainem : yo sunnah rosul ku…mari di
bukak langsung di tembak,pemanasen
ae ora blas…opo maneh senam
Minul & Menik : kwkwkwkwkwkwk
(kemekelen cakur”an)
Minul : halah iseh penak kowe
nem,jajal nduwe bojo polisi koyo
aq…jan ora mathuk blas
Sainem : kok iso,opo ora di jatah…
Minul : yo ngono kae lah pokoke…
Menik : ngono kae piye lho…
Minul : mambengi mari di bukak trus
2 jam di jarne wae ora di tembak
blas…tak takon’i lek muni jare
‘POLISI GAK MUNGKIN SEMBARANG
TEMBAK,TAKUT TERKENA SANKSI HAM’
Gek opo yo ora mikir aq di bukak 2
jam gak di apak”ne kuwi marai masuk
angin
Sainem & Menik : gkgkgkgkgk
(kemekelan jempalikan ping rolas
likur)
Menik : kowe” kabeh durung sepiro di
banding aq
Sainem : ahh tenane
Menik : iyo,aq jian ngenes tenan og
ngrasakne…
Minul : lha nyapo kok ngenes…??!
Menik : ora ngenes piye,kowe kabeh
kan ngerti yen bojo ku satpam

Dadi aq mung di BUKA TUTUP BUKA
TUTUP…rumangasane aq iki gudang
opo gedung olahraga
Gek ngono ae yo karo ngeledek
penthungane di acung”ne karo di
endhul”ne.

nek bojone preman piye ya critane?

 

#KLBH

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s